iPhone 6 volgens geruchten

De iPhone 6, de opvolger van de iPhone 5c en 5s, zal waarschijnlijk begin september gepresenteerd worden. Over de nieuwe iPhone zijn al vele geruchten. iPhone6.nl zet alle uitgelekte en de meest betrouwbare informatie voor je op een rijtje.

De iPhone 6 krijgt een groter scherm

De iPhone 6 krijgt een groter scherm
De iPhone 6 krijgt een fors groter scherm dan het 4 inch-scherm van de iPhone 5s. Mogelijk worden er zelfs twee varianten uitgebracht. Eén met een 4,7 inch-scherm én een nog grotere 5,5 inch-variant die de naam iPhone 6L zal moeten gaan dragen.

Naast dat de schermen groter zullen zijn, zal ook het beeld ook scherper worden. De iPhone 6 zal mogelijk een pixeldichtheid van 538 pixels per inch (ppi) krijgen. Terwijl het Retina-display van de iPhone 5s het nu nog moet doen met 326 ppi.

De iPhone 6 krijgt een saffieren scherm

De iPhone 6 krijgt een saffieren scherm
Het zou zonde zijn als je grote scherm beschadigd raakt. Als we de geruchten moeten geloven zal het scherm van de iPhone 6 daarom van saffier gemaakt zijn. Het extra sterke materiaal is krasbestendiger dan het Gorillaglas van de iPhone 5s. In de iPhone 5s beschermt saffier nu al de homeknop en de sensor van de camera.

De iPhone 6 krijgt een nieuw design

De iPhone 6 krijgt een nieuw design
Bij een nieuw en groter scherm hoort een nieuw ontwerp. De iPhone 6 zal naar verluidt veel weg hebben van een combinatie tussen de iPhone 5s en de iPod Touch.

De iPhone 6 zal dunner zijn dan de iPhone 5s. Ook zullen de randen rond het scherm kleiner zijn. Volgens uitgelekte foto’s zou de iPhone 6 tussen de voor- en achterkant afgeronde randen krijgen, zodat je je iPhone nog beter vast kunt houden.

De iPhone 6 krijgt een NFC-chip

De iPhone 6 krijgt een NFC-chip

Al een aantal jaar gaat het gerucht dat de iPhone een NFC-chip zou krijgen. Ieder jaar kwam het er niet van en Apple leek volledig op de eigen iBeacon-technologie in te zetten. De iPhone 6 lijkt er toch aan te moeten geloven en zou een NFC-chip krijgen.

In Nederland worden de mogelijkheden voor NFC steeds groter. OV-chipkaarten en de meeste bankpassen hebben al een NFC-chip en de iPhone zou zo deze passen in je portemonnee kunnen vervangen.

iPhone 6 krijgt betere camera’s

iPhone 6 krijgt betere camera's
Vond je de camera in de iPhone 5s al goed, maar wil je eigenlijk nog nét wat mooiere foto’s? Dan hebben we goed nieuws! De camera aan de achterkant van de iPhone 6 krijgt namelijk een upgrade van 8 naar 13 megapixel. Ook wordt de camera wat groter, waardoor er meer licht wordt opgevangen en de kwaliteit van je foto’s en video’s omhoog zal gaan.

Ook aan de mensen die graag selfies maken is gedacht. De camera aan de voorkant is namelijk ook door Apple onder handen genomen. De kwaliteit van de foto’s zal omhoog gaan. Hoeveel beter de camera zal zijn is helaas nog niet bekend.

De iPhone 6 krijgt nieuwe functies

De iPhone 6 krijgt nieuwe functies
Naast een hoop veranderingen aan de buitenkant krijgt de iPhone 6 allerlei nieuwe functionaliteiten. De iPhone 6 krijgt natuurlijk iOS 8 en zet daarmee hoog in op de gezondheid. Zo zal iOS 8 een nieuwe standaardapp, Healthbook, krijgen die je gezondheid door middel van kaarten inzichtelijk maakt.

Verder zullen de mogelijkheden met de vingerafdruklezer worden uitgebreid, zullen sensoren nog slimmer werken en staan er nog genoeg opties open voor de -nog te presenteren- iWatch.

Om nog meer uit je iPhone te halen introduceert Apple een 128 GB-versie van de iPhone 6. Zo kun je nog even verder met het downloaden van apps, maken van selfies en luisteren van muziek.

‘Ik kan niet meer wachten…!’

Wij ook niet! Maar gelukkig is het bijna zover. Volgens de geruchten kunnen we de presentatie van de iPhone 6 op 9 september verwachten. 10 dagen later, op 19 september, zouden de eerste iPhones dan over de toonbank moeten vliegen.

Tot die tijd zal je het nog moeten doen met dit overzicht, waarin we de iPhone 6 (gebaseerd op de laatste geruchten en informatie) en iPhone 5s met elkaar vergelijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>