iPhone 6 in verpakking opgedoken

iPhone 6 in verpakking opgedoken

De iPhone 6 wordt pas over een maand aangekondigd, maar de geruchten en uitgelekte foto’s vliegen ons al om de oren.

Bij de release van de iPhone 5 verzamelden we deze allemaal op iPhone5.nl. De komende maanden zullen we al het nieuws over de iPhone 6 (inclusief de beste prijzen) verzamelen op iPhone6.nl. Vandaag kunnen we foto’s van de iPhone 5 in verpakking delen.

iphone6 verpakking in box

De foto’s zijn afkomstig van de website Techrader en die zegt ze te hebben gekregen van een Apple beta tester.

Echte foto’s iPhone 6 verpakking?

Zoals bij elke ‘uitgelekte’ foto komt de vraag of de foto’s echt zijn of gemanipuleerd. Voor zover deze beoordeeld kunnen worden zijn de foto’s inderdaad echt. Er zijn geen sporen van Photoshop of andere manipulaties te zien.

Het zou natuurlijk ook kunnen zijn dat het echte foto’s zijn, gemaakt van een nep-iPhone 6. Deze zijn namelijk al als dummy op de Chinese markt verkrijgbaar, zie hieronder de unboxing video van een van deze dummies.

De uitgelekte afbeeldingen passen in het plaatje van de andere geruchten die we voorbij zien komen. Het toestel heeft een groter scherm (4,7-inch) en behoud verder voor een groot deel de uiterlijke kenmerken van zijn voorganger.

iphone6-verpakking-scherm aan iphone6-verpakking

 

 

 

Geschreven doorJesse | iPhone6.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>