Vierde Nederlandse Apple Store in Utrecht of Gelderland

Vierde Nederlandse Apple Store in Utrecht of Gelderland

Na Haarlem, Amsterdam en Den Haag krijgt Nederland mogelijk een vierde Apple Store. Apple zou afgelopen week hebben besloten om een vierde winkel in Nederland te openen. De plannen zijn definitief maar bevinden zich nog in een vroeg stadium.

Een adviseur van Apple heeft al wel verschillende panden in Utrecht en Gelderland bekeken. Naast Utrecht zijn Amersfoort, Nijmegen en Arnhem kanshebbers op een Apple Store in de stad. Wanneer er wordt gekozen om de winkel niet in Utrecht te plaatsen wordt het de eerste winkel Apple-winkel buiten de Randstad.

Eerder plaatste Apple al een aantal vacatures voor Nederland op hun site. Er wordt gezocht naar Store Managers en 14 andere medewerkers, genoeg om een winkel mee te vullen. Het duurt doorgaans meer dan een half jaar voordat een Apple Store kan worden geopend.

Geschreven doorLisanne Kielema

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>