iPhone 6 bloggers gezocht

iPhone 6 bloggers gezocht

Ben jij op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom de iPhone 6? Vind je het leuk om te schrijven en om ervaring als blogger op te doen? Help ons dan mee als blogger op iPhone6.nl!

Tot nu toe hebben we op de website iPhone5.nl en iPhone6.nl alles geblogd met slechts 2 personen en af en toe wat hulp. Omdat wij het steeds drukker krijgen zoeken we iPhone fans om ons te helpen met de site. Vorige jaren bereikten we 10 duizenden bezoekers per maand met onze posts (en miljoenen mensen met onze viral). Dus er wacht een groot publiek op jouw nieuws!

Met nog maar een maand tot de release van de iPhone 6 gonst het van de geruchten en nieuwtjes over de nieuwste iPhone en wij redden het simpelweg niet om deze allemaal te verzamelen. En dat is natuurlijk zonde!

Dus wil jij ons helpen? Stuur ons dan even een privé bericht via onze Facebook pagina en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geschreven doorJesse | iPhone6.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>