‘iPhone 6 krijgt 128GB-versie’

‘iPhone 6 krijgt 128GB-versie’

Er komt een 128GB-model van de iPhone 6 op de markt. Dit blijkt uit documentatie van reparateur Geekbar.

Daarmee is er eindelijk een iPhone met een grotere opslag beschikbaar. Tot nu toe was de iPhone alleen verkrijgbaar als 16GB, 32GB en 64GB model.

iPhone-6-128GB versie

Prijs 128GB model

Wat de prijs van dit model wordt is nog onduidelijk. Apple kan ervoor kiezen om dit model toe te voegen aan de andere opslagopties, in dat geval zal de iPhone 6 – 128GB naar verwachting € 999 kosten.

Maar Apple kan er natuurlijk ook voor kiezen om de iPhone 6 – 16GB te vervangen voor de iPhone 6 – 128 GB en daarmee meer capaciteit voor hetzelfde geld aan te bieden. De prijzen van een los toestel zouden dan als volgt zijn:

  • iPhone 6,   32 GB: € 699
  • iPhone 6,   64 GB: € 799
  • iPhone 6, 128 GB: € 899

Daarnaast is de verwachting dat er aparte prijzen komen voor de iPhone 6 met het grotere scherm. De afgelopen week lekte enkele foto’s van de voorzijde van deze grotere scherm uit.

Als de geruchten kloppen dan is de opslagcapaciteit van de iPhone 6 exact hetzelfde als wat er voor de iPad wordt aangeboden.

Geschreven doorJesse | iPhone6.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>