iPhone 6 (Plus) te reserveren in Apple Store

iPhone 6 (Plus) te reserveren in Apple Store

Nog een paar dagen en dan is de iPhone 6 ook in Nederland verkrijgbaar. Heb je nou geen zin om uren of zelfs dagen voor de Apple Store te wachten om een van de eerste iPhones in de wacht te slepen (en deze vervolgens in alle zenuwen op de grond te laten vallen)?

Dan hebben we goed nieuws! Je kan namelijk nu al online je iPhone 6 reserveren. Zo ben je er zeker van dat je aanstaande vrijdag al met je nieuwe iPhone kan spelen. Het enige wat je hoeft te doen is naar deze pagina op de Apple website te gaan, om je gewenste model te kiezen.

Op de pagina kies je zowel je gewenste model, kleur als de opslagruimte. Vervolgens bepaal je of je de iPhone in Amsterdam, Haarlem of Den Haag komt ophalen en dat je hem aankomende vrijdag al komt ophalen. Zo ligt de iPhone de door jou gereseveerde iPhone al voor je klaar.

Is jouw keuze niet (meer) beschikbaar? Probeer het dan later nog eens. De beschikbaarheid van de iPhone-modellen kan veranderen en Apple kan de pagina daarom zomaar aanvullen.

Beschikbaar

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus liggen vanaf 26 september op je te wachten in onder andere de Apple Store. Je kunt een iPhone kopen in combinatie met een abonnement, maar natuurlijk ook sim only. Zo bepaal je zelf wat je uitgeeft aan bel- en datakosten.

De iPhones zijn beschikbaar in de kleuren goud, spacegrijs of zilver en zijn verkrijgbaar met 16, 64 of 128GB opslagruimte.

Geschreven doorBenny Stapel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>