Apple presenteert iPhone 6 op 9 september

Apple presenteert iPhone 6 op 9 september

“Wish we could say more” prijkt op de uitnodigingen die Apple zojuist naar de pers heeft verstuurd. Op 9 september houdt Apple een presentatie en zal dan de langverwachte iPhone 6 onthullen.

Wish we could say more

In een grijs-witte persuitnodiging, waarop de bovenzijde van het Apple-logo is te zien, wordt de lang gespeculeerde presentatiedatum bevestigd. In het Apple logo staat de datum van het evenement en de tagline “Wish we could say more”. De tagline – die vrij vertaald “zou willen dat we meer konden zeggen” betekend – verwijst mogelijk naar de vele verwachte verbeteringen van de iPhone 6.

Persuitnodiging iPhone 6

De iPhone 6 zal in ieder geval een stuk groter zijn dan de iPhone 5. Mogelijk worden er zelfs twee varianten gepresenteerd, éen met een 4.7-ich en een ander met een 5.5-inch-scherm. Daarnaast zou het scherm van saffier zijn, waardoor krassen voorkomen moeten worden.

Naast de iPhone 6 presenteert Apple mogelijk de iWatch. Door de smartwatch van Apple moet je meer inzicht in je gezondheid kunnen krijgen.

9 september

De presentatie op 9 september wordt in tegenstelling tot vorig jaar niet op de Apple Campus, maar in The Flint Center for the Performing Arts in Cupertino gehouden. 30 jaar geleden presenteerde Steve Jobs in datzelfde theater de eerste Macintosh.

Net als voorgaande jaren begint de presentatie om 19:00 uur Nederlandse tijd. Hoogstwaarschijnlijk zal dit event via een livestream op Apple.nl te volgen zijn. Voor en tijdens die dag houden we je natuurlijk op de hoogte. Ook via onze Facebookpagina.

Geschreven doorBenny Stapel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>