Voorverkoop Apple WWDC 2014 van start

Voorverkoop Apple WWDC 2014 van start

De voorverkoop van Apple’s WWDC is donderdag van start gegaan. Tijdens de Worldwide Developers Conference komen ontwikkelaars van over de hele wereld bij elkaar om te luisteren naar een van de 100 workshop-sessies. Voorgaande jaren werd de conference door Apple vaak aan gegrepen om nieuwe producten te presenteren.

De WWDC start dit jaar op 2 juni en zal tot 6 juni duren. Geïntereseerden kunnen zich tot 7 april 10:00 uur via de developers-website van Apple aanmelden. Dit jaar zal er voor het eerst een loting van de toegangsbewijzen zijn. Een kaartje kost voor het 5-daagse evenement kost $1599.

Nieuwe producten op WWDC?

Voorgaande jaren presenteerde Apple nieuwe producten. Vorig jaar werd iOS 7 voor het eerst aan de wereld onthuld. Naar verwachting zal Apple dit jaar iOS 8 getoond worden.

De uitnodiging geeft iets weg over dat gene wat Apple zal presenteren. Dit jaar zijn het kleine blokjes die samen het silhouette van het Apple-logo tonen. Dat zou erop kunnen wijzen dat we ook wat over de iWatch zouden kunnen horen. Dat tijden de conference ook de iPhone 6 gepresenteerd zal worden is onwaarschijnlijk. Naar verwachting zal die eind dit jaar gepresenteerd worden.

De keynote op 2 juni zal via livestreams worden uitgezonden. In de tussentijd houden wij je natuurlijk op de hoogte van het laatste nieuws.

Geschreven doorBenny Stapel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>