Concept: iPhone 6 volgens geruchten

Concept: iPhone 6 volgens geruchten

De introductie van de iPhone 6 wordt over ongeveer 5 maanden verwacht. Tot die tijd verschijnen tientallen geruchten over specs en de vormgeving van de nieuwe iPhone, zoals je hier op iPhone6.nl kunt lezen. Professionele en hobbydesigners grijpen, net zoals bij de iPhone 5, die kans aan om hun idee van de nieuwste iPhone aan de wereld te presenteren. De Utrechtse designer Martin Hajek ging aan de slag en presenteert zijn ideeën aan de hand van de laatste iPhone6-geruchten.

Hajek werkte de 4.7 inch en 5.7 inch modellen uit, samen met een bijbehorende gekleurde case. In de concepten is te zien dat de iPhone 6 en iPhone Air dus groter, maar ook platter zijn dan de voorgaande iPhones. Ook zijn de randen vervangen door ronde vormen en is er nog maar een enkele speaker aan de onderzijde te vinden.

Nog even wachten…

Of de concepten van de Hajek moeten we nog even afwachten. We verwachten dat de iPhone 6 in september wordt gepresenteerd. Tot die tijd zullen de geruchten en concepten zich opstapelen. Houd iPhone6.nl in de gaten voor het laatste nieuws en geruchten.

Geschreven doorBenny Stapel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>