Scootertuig steelt iPhone 6 tijdens tv interview

Scootertuig steelt iPhone 6 tijdens tv interview

Vandaag was in alle opzichten een memorabele dag. Uiteraard was daar de verkoop van de iPhone 6 in Nederland. Maar daarnaast dacht iemand onze iPhone 6 te stelen, maar waarschijnlijk was het scootertuig achteraf verbaasder dan wij waren.

Nadat de wekker vanochtend (te) vroeg afging hadden we om 7:30 uur een interview met SBS6 Hart van Nederland. Hierin werd ons gevraagd naar de nieuwe iPhone 6. Ook werd er gerefereerd aan de iPhone 5 prank die we 2 jaar geleden uithaalden en viraal ging.

Dummy dief

In het interview lieten we een iPhone 6 dummy zien waarmee we de grap van 2014 uit wilden halen. Die heeft de aandacht getrokken van wat scootertuig, die waarschijnlijk in de veronderstelling waren een échte iPhone 6 te stelen. We zijn benieuwd hoe deze dummy dief heeft gereageerd toen hij zag dat hij een nep-iPhone heeft gestolen :).

Gelukkig voor ons staat alles op beeld, niet alleen door SBS6 maar ook op onze eigen camera. Vanavond in Hart van Nederland om 19:00 uur, maar nu al op iPhone6.nl.

Geschreven doorJesse | iPhone6.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>