BendGate iPhone 6

BendGate iPhone 6

Op Social Media verschijnen er steeds meer klachten over een gebogen scherm bij de iPhone 6 Plus. Deze zou kunnen buigen als je hem bijvoorbeeld in een te strakke broekzak draagt. De hype is inmiddels een eigen leven gaan leiden onder de naam BendGate.

Het buigen gebeurt wanneer er veel druk op de iPhone wordt uitgevoerd. Bij normaal gebruik is er niet veel aan de hand. Het is afwachten hoe Apple op de BendGate gaat reageren. Aangezien het buigprobleem wordt veroorzaakt door het gebruikte materiaal is het niet gemakkelijk op te lossen.

Bij de iPhone 6 zijn geen problemen ontdekt.

#Bendgate

Op Twitter verschijnen steeds meer tweets vergezeld met de hashtag bendgate. Hierop laten gebruikers hun gebogen iPhone 6 zien of photoshoppen ze er lustig op los.

Video test populair

Een videoblogger van ‘The Unbox Therapy’ heeft een video online geplaatst waarin hij de iPhone buigt. In de video is te zien hoe de iPhone 6 Plus buigt bij het zetten van (veel) kracht.

Geschreven doorJesse | iPhone6.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>