Concept: Haarscherp en flinterdunne iPhone 6

Concept: Haarscherp en flinterdunne iPhone 6

Verwacht wordt dat de iPhone 6 eind dit jaar wordt gepresenteerd. Designers gaan voor die tijd massaal aan de slag om hun idee van de volgende iPhone aan de wereld te tonen. Eerder zagen we dat ook met concepten voor de iPhone 5. Joseph Farahi van OvalPicture maakte onderstaand concept van de iPhone 6.

In het concept van Farahi is een 6.1 millimeter flinterdunne iPhone 6 te zien. De iPhone 6 heeft een 5.1 inch scherm met haarscherp beeld dankzij Retina 2. Daarop kunnen onder andere de 4K-video’s worden bekeken die met de 10 megapixel camera zijn geschoten.

Als je na veel filmpjes te hebben geschoten en bekeken met een lege iPhone dreigt te zitten leg je je telefoon gewoon even bij het raam. Achter het scherm zitten zonnecellen zodat je niet zomaar met een lege batterij komt te zitten. Als het donker is leg je je iPhone een uurtje aan de oplader, want via de Lightning 2-poort is je iPhone 6 binnen de kortste keren opgeladen.

Nieuwsgierig geworden naar het concept van Joseph Farahi? Bekijk de video hieronder:

)

Aan het uiterlijk van dit concept is zoals te zien weinig aangepast. Qua techniek zullen we echter nog een aantal jaren moeten wachten, want hoe mooi het allemaal klinkt, technisch is het nu nog onhaalbaar.

Geschreven doorBenny Stapel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>